AJËR I PASTËR PËR SHËNDET MË TË SIGURTË!

Ditët e Informimit për Cilësinë e Ajrit po vijnë në qytetin tuaj!

Jemi duke organizuar Ditët e Informimit për Cilësinë e Ajrit në qytete të ndryshme të Kosovës gjatë gjithë muajit qershor. Qëllimi i këtyre ditëve të informimit është për të informuar publikun lidhur me rreziqet shëndetësore të shkaktuara nga ndotja e ajrit dhe masat që ata duhet ndërmarrë për të mbrojtur veten, duke ndryshuar sjelljen e tyre dhe duke u përpjekur të ulin nivelin e ndotjes së ajrit.

KONTROLLONI orarin e Ditëve të Informimit për Cilësinë e Ajrit dhe na vizitoni në çdo kohë prej orës 10:00 – 16:00 në objektin e komunës.

Në këtë ngjarje, e cila do të mbahet në ambiente të jashtme, përveç nëse ka reshje të papritura të shiut ose kushte tjera të motit të lig, me ç’ rast aktivitetet do të mbahen në ambiente të brendshme, brenda objektit të komunës, do të respektohen masat mbrojtëse kundër COVID-19.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email