Green Talks – Biseda të gjelbra

EC Ma Ndryshe ka vazhduar serinë e debateve “Green Talks – Biseda të gjelbra”, qëllimi i të cilave është nxitja e debatit për mjedis mes nxënësve të shkollave dhe përfaqësuesve të institucioneve, duke i dhënë hapësirë të dyja palëve të njoftohen lidhur me idetë dhe angazhimet e njëri-tjetrit me fokus çështjet mjedisore.

Kësaj radhe, debati është mbajtur në komunën e Ferizajt, ku të pranishëm kanë qenë koordinatori i sektorit të rinisë z. Flamur Sallahu, drejtori i arsimit z. Afrim Llabjani dhe nxënësit e mësimdhënësit nga shkollat fillore të mesme të ulëta ‘Gjon Serreçi’, ‘Jeronim De Rada’, ‘Tefik Çanga’, dhe ‘Ahmet Hoxha’. Në debat i ftuar ka qenë nënkryetari i Komunës së Ferizajt z.Anton Gavazi, por i njëjti nuk ka mundur të jetë pjesë e debatit.
Takimi është organizuar duke i respektuar udhëzimet dhe rekomandimet kundër COVID-19 nga IKSHPK.

HumanRightivism
Embassy of Sweden in Pristina
Community Development Fund – CDF
EC Ma Ndryshe

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email