Skip to content
Ditë e re dhe njohuri të reja!

Nxënësit e shkollës “Rasim Kiçina” në Drenas sot mësuan më shumë rreth mbrojtjes së mjedisit.
Me ndihmën e ligjëruesve të angazhuar nga PEN nxënësit u ndërgjegjësuan më shumë rreth çështjeve mjedisore si ndotja e ajrit dhe e tokës, ngrohja globale, dhe ndryshimet klimatike.


Community Development Fund – CDF

Embassy of Sweden in Pristina

HumanRightivism

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *