Skip to content
Rreziku nga mbetjet industriale në Kosovë (Video)

Mjedisi jetësor në Kosovë është rrezikuar seriozisht nga numri i madh i mbetjeve industriale duke ndikuar seriozisht në shëndetin e qytetarëve dhe në ekosistem.

HumanRightivism

Embassy of Sweden in Pristina

Community Development Fund – CDF

EC Ma Ndryshe

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *