Skip to content
Aplikacioni i parë zyrtar për matje dhe parashikim të cilësisë së ajrit

Shkarko ‘Air Quality in Kosovo’, aplikacioni i parë zyrtar për matje dhe parashikim të cilësisë së ajrit.
Zgjedh në hartë lokacionin tënd dhe merr informata në kohë reale për cilësinë e ajrit në vendin ku jeton.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *