Aplikacioni i parë zyrtar për matje dhe parashikim të cilësisë së ajrit

Shkarko ‘Air Quality in Kosovo’, aplikacioni i parë zyrtar për matje dhe parashikim të cilësisë së ajrit.Zgjedh në hartë lokacionin tënd dhe merr informata në kohë reale për cilësinë e ajrit në vendin ku jeton.