Skip to content
Ndërtimi i kulmit të gjelbërt në Prizren

Kulmet e gjelbërta janë një mënyrë për të kursyer energji dhe për të lehtësuar presionin në planet. Izolimi i shtuar do t’i mbajë ndërtesat më të ngrohta, ndërsa në verë, gjelbërimi mund të freskojë shtëpinë duke thithur dhe avulluar ujë.

UNDP, në bashkëpunim me Komunën e Prizrenit dhe AustrianDev, do të fillojmë punimet për ndërtimin e kulmeve të gjelbërta dhe izolimin në Ndërtesën e Administratës Komunale në Prizren.

Së bashku ne mund të arrijmë një të ardhme më të gjelbër, dhe një Prizren më të gjelbër!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *