Skip to content
Ligjeratë për energjinë e ripërtëritshme dhe klubet e gjelbërta

Organizata PEN – Peer Educators Network ishte sot në ligjëratën e parë të këtij viti shkollën “Gjergj Kastrioti Skenderbeu” në Komunën e Drenasit për të diskutuar mbi çështjet mjedisore në kuadër të projektit “Youth Care for Kosovo”.

Të rinjtë dhe të rejat ishin shumë energjikë dhe kurioz/e gjatë diskutimeve mbi energjinë e ripërtëritshme dhe klubet e gjelbërta.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *