FTESË PËR THIRRJE PËR FOTOGRAFI “LET’S TALK ABOUT AIR!”

Ambasada e Suedisë në Kosovë shpall një thirrje të hapur për të marrë pjesë në një konkurs fotografik për ajrin si pjesë e fushatës Le të flasim për ajrin. Bëni foton më të mirë me temën “Ajri” dhe fitoni një çmim!Qëllimi i konkursit është të rrisë ndërgjegjësimin për cilësinë e ajrit në Kosovë, të nxjerrë… Continue reading FTESË PËR THIRRJE PËR FOTOGRAFI “LET’S TALK ABOUT AIR!”