Skip to content
Si të jemi ekologjik në punë?

Ka shumë mënyra se si mund të jemi më të vetëdijëshëm për mjedisin që na rrethon si në punë, në shtëpi, dhe ndërmjet këtyre dy rrugëve.

Ne sugjerojmë këto 3 opsione të cilat nuk janë të vështira për një vend pune më ekologjik.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *