Përmbajtja totale e dioksidit të karbonit atmosferik

Na është thënë që përmbajtja Atmosferike e Dioksidit të Karbonit (CO2) është në një nivel katastrofikisht të rrezikshëm dhe ne duhet të bëjmë diçka për ta ulur atë.

Kjo tabelë e thjeshtë është diçka që duhet të mbetet në mënyrë të pashlyeshme në mendjen e të gjithëve, në mënyrë që që kuptohet se sa CO2 është me të vërtetë ‘atje lartë’.

Niveli aktual i CO2 në ajër është 0.039%, kështu që do të duhet të rritet niveli i tij 25 më i lartë për të arritur nivelin më të ulët prej 1%, në shkallën në të cilën konsiderohet që niveli të jetë toksik.

Burimi:

PA Pundits – International

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email