Skip to content
Fushata T’i Japim Vendit Ngjyra
Fushata “T’i Japim Vendit Ngjyra” synon zgjerimin e hapësirave gjelbëruese në Kosovë përmes mbjelljes së 1.8 milionë drunjve, deri në vitin 2030. Kjo fushatë implementohet nga “Ta Pastrojmë Kosovën” dhe Komiteti Olimpik i Kosovës.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *