Skip to content
Vazhdon fushata "T'i Japim Vendit Ngjyra"

Sot u shënua edhe aktiviteti i radhës i mbjelljes së drunjve në kuadër të fushatës “T’i Japim Vendit Ngjyra”, në bashkëpunim me Kolegji Heimerer dhe Ministria e Infrastrukturës.

Me këtë rast, kolegji “Heimerer” bëhet ndër kolegjet e para private që i bashkohen fushatës më të madhe në vend për mbjelljen e 1.8 milionë drunjve në mbarë vendin.

Fushata “T’i Japim Vendit Ngjyra” ka për qëllim mobilizimin e të gjithë akterëve për zgjerimin e hapësirave gjelbëruese në vend përmes mbjelljes së 1.8 milionë drunjve, deri në vitin 2030. Fushata implementohet nga “Ta Pastrojmë Kosovën” dhe Kosovo Olympic Committee.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *