Si ta trajtojmë tokën

Deri më tani Toka është trajtuar sikur një thes grushtimi. Ajo është abuzuar dhe keqtrajtuar nga njerëzit vazhdimisht pa asnjë pikë ndërgjegjje. Si pasojë, Toka tani, përmes ndotjes së ajrit, ujit dhe tokës po na paralajmëron për pasoja edhe më të mëdha si përgjigje ndaj veprimeve tona që po i bëjmë në vazhdimësi. Por, ende… Continue reading Si ta trajtojmë tokën