Skip to content
“T’i Japim Vendit Ngjyra” fushata më e madhe në vend për mbjelljen e 1.8 milionë drunjve

Ju prezentojmë videon promocionale të fushatës më të madhe në vend për mbjelljen e 1.8 milionë drunjve – “T’i Japim Vendit Ngjyra”  nga Ta Pastrojmë Kosovën dhe Komiteti Olimpik i Kosovës.

Në një prononcim ata thanë së Fushata “T’i Japim Vendit Ngjyra”, përmes kësaj video, shfaq vizionin e saj – mbjelljen e 1.8 milionë drunjve anembanë vendit brenda 10 viteve

“Por, për t’u bërë e mundur kjo, nevojitet bashkimi i të gjithëve; çdo kontribut, qoftë edhe shumë simbolik, vlen shumë për t’ia kthyer dhe shtuar ngjyrat vendit tonë” thuhët nga organizata Ta Pastrojmë Kosovën, shkruan Foldrejt.com

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *