Sot u organizua Konferenca Virtuale e Vendimmarrësve për Cilësinë e Ajrit në Kosovë

Kjo konferencë organizohet në kuadër të fushëveprimit të projektit “Supply of project management, air quality information management, behavior change and communication services”, financuar nga Millennium Challenge Corporation dhe implementuar nga NIRAS Consortium.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email