Skip to content
Për një fshat Ekologjik!

Punëtorët e “Eko Regjionit” sot ishin në fshatin Bresanë në nivel të detyrës për një fshat më ekologjik.
Qytetarët e komunës së Dragashit janë gjithmonë në bashkëpunim me Eko Regjionin si dhe dëshirojnë që qyteza e Bresanës të jetë shembull për të mirë.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *